Οικονόμου – Ο Τσίπρας βάφτισε «εθνική ανάγκη» το τσάκισμα της μεσαίας τάξης επί ΣΥΡΙΖΑ

Petite Perle 300×250

«Ο κ. Τσακαλώτος είχε ομολογήσει ότι το τσάκισμα της μεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταξική επιλογή. Ο κ. Τσίπρας σήμερα υπερθεμάτισε. Μίλησε για εθνική ανάγκη! Είναι το μόνο που συγκρατήσαμε από μια συνέντευξη στην οποία επαναλάμβανε μόνιμα κλισέ και τα προσφιλή του ψέματα» σχολίασε ο Γ. Οικονόμου για τη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αγκυλωμένο στον παρελθόν» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

Ο κ. Οικονόμου ειδικότερα επεσήμανε τις αναφορές του κ. Τσίπρα για τη μεσαία τάξη αλλά και την αντίθεσή του στην κατάργηση του φόρου για τις γονικές παροχές για περιουσίες μέχρι 800.000 ευρώ που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τις αναφορές του κ. Τσίπρα για τις εκλογές λέγοντας ότι «η προσωπική του αγωνία βρίσκεται στον αντίποδα της απαίτησης των Ελλήνων για σταθερότητα, ασφάλεια και προκοπή».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσακαλώτος είχε ομολογήσει ότι το τσάκισμα της μεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταξική επιλογή. Ο κ. Τσίπρας σήμερα υπερθεμάτισε. Μίλησε για εθνική ανάγκη! Είναι το μόνο που συγκρατήσαμε από μια συνέντευξη στην οποία επαναλάμβανε μόνιμα κλισέ και τα προσφιλή του ψέματα.

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ