Πυρά ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Petite Perle 300×250

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσαν πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στη 85η ΔΕΘ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου χαρακτηρίζει συγκεκριμένα την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, "μία ομιλία βαθιά συντηρητική και αγκυλωμένη στο παρελθόν" και τον κατηγορεί ότι αφενός δεν τοποθετήθηκε πολιτικά απέναντι στο κύμα όπως λέει η Νέα Δημοκρατία, ανορθολογισμού και λαϊκισμού που αφορά στην Πανδημία και ότι δεύτερον προχώρησε σε ένα Κρεσέντο παροχολογίας σαν να είμαστε στο 2014.

Ο κ. Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία ανέφερε χαρακτηριστικά "η απόπειρα της "νέας αρχής" σκιαζόταν συνεχώς από τις λέξεις επιστροφή και κατάργηση. Την ώρα που η Ελλάδα αλλάζει με ένα άλμα ευημερίας στο αύριο, ο διακαής πόθος του κ. Τσίπρα είναι η επάνοδος στη εξουσία με κάτι ανάλογο της συγκυβέρνησης με Βαρουφάκη και Καμμένο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτικός του ορίζοντας και αυτό τα λέει όλα."

Γιατί ενοχλήθηκε το ΚΙΝΑΛ

Ειρωνικά σχόλια προκάλεσε στο ΚΙΝΑΛ το σύνθημα "Νέα Αρχή", το οποίο αναγραφόταν στο σκηνικό πίσω από το πόντιουμ που μιλούσε ο κ. Τσίπρας. Το ΚΙΝΑΛ κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι αντέγραψε δικό του σύνθημα, το σύνθημα του δηλαδή από το Σεπτέμβριο του 2015.

Σχόλιο επί του θέματος κάνει ο κ. Χρηστίδης Εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ "ωραίο σύνθημα το "νέα αρχή", ήταν του ΠΑΣΟΚ το 2015, απλά τότε ο κύριος Τσίπρας ήταν αγκαζέ με τον καιρό κ. Καμμένο, και πίστευε ότι θα μείνουμε εκτός Βουλής".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ