Κοινοβουλευτική αναφορά από τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Με κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, καταθέτουν την επιστολή της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.), με την οποία ζητείται μόνιμη μείωση του Φ.Π.Α. στο νερό, στον συντελεστή 6% από 13% που είναι μέχρι σήμερα.

Οι 122 Δημοτικής Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης – μέλη της ΕΔΕΥΑ, ζητούν να προχωρήσει άμεσα η Πολιτεία σε αυτή τη μείωση του ΦΠΑ, με στόχο την ανακούφιση των πολιτών, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, που αντιμετωπίζουν μεγάλη οικονομική δυσπραγία.

Οι Βουλευτές ζητούν ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με το τι προτίθεται να πράξει για να ικανοποιηθεί αυτό το δίκαιο αίτημα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...