Μια βόλτα ζήτησε ο Μαθιός από τον Έρντι – Βίντεο από τις "κόντρες του θανάτου"

Petite Perle 300×250

Λίτσα Τσαντηράκη

Οι κάτοικοι στο Πολύδροσο ήξεραν ότι κάποια στιγμή θα φτάναμε στο μοιραίο. Φώναζαν μέρες πριν, μήνες, χρόνια… "Κάντε κάτι μη θρηνήσουμε θύματα"

Σήμερα όλο το Γάζι είναι μουδιασμένο.

Άνθρωποι γνωστοί και άγνωστοι των δύο άτυχων παιδιών πάνε στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και αφήνουν ένα λουλούδι στη μνήμη τους.

Μαζί τους και οι φίλοι των δύο άτυχων νεαρών που ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που έπεσε στην περιοχή. Τα μηχανάκια σήμερα έμειναν στην άκρη… Μαζί τους και οι κόντρες, οι σούζες και τα "μπατιλίκια" που έκαναν όλη νύχτα και κάθε νύχτα…

Σήμερα οι πιτσιρικάδες πενθούν, όπως και το Γάζι. Μητέρες βρίσκονται στο Πολύδροσο και κλαίνε για τα αδικοχαμένα και τις οικογένειές τους που βυθίστηκαν στα μαύρα… "Ήταν παιδιά όλων μας. Πονάμε μαζί με αυτές τις οικογένειες " λένε στη Φωνή του Μαλεβιζίου.

Τραγική φιγούρα και η κοπέλα του Έρντι που ξέσπασε σε λυγμούς.

Η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο της παιχνίδι στον 17χρονο Μαθιό.

Ήταν σε γάμο με τους γονείς του. Επιστρέφοντας στο σπίτι του κάλεσε ένα φίλο και του είπε να πάει να τον πάρει να κάτσουν στο Πολύδροσο. Εκεί βρίσκονταν ο Έρντι όπου έκοβε βόλτες με τη μεγάλη μηχανή από νωρίς το απόγευμα και έκανε φιγούρες πάνω στο δρόμο… Μια κοπέλα που κάθονταν στο παγκάκι του ζήτησε να την κάνει μια βόλτα. Ανέβα της είπε. Ο 17χρονος Μαθιός ζήτησε όταν επέστρεψαν να τον κάνει κι αυτόν μια βόλτα. Τα παιδιά που βρίσκονταν στα παγκάκια φώναζαν "Πάτα το" όπως κι έγινε… Ξεκίνησαν από το περίπτερο. Τα μαρσαρίσματα της μηχανής ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά… Έκανε "μπαντιλίκια" με τους θεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα… Δεν έφτασε μέχρι τη μέση του δρόμου. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής με την τραγική κατάληξη που γνωρίζουμε…

Σε ανάρτησή του Γιάννης Λιονάκης χαρακτηρίζει τα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα "κόντρες του θανάτου"

ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!
Οι Κόντρες στο Πολύδροσο, στον δρόμο που σκοτώθηκαν τα δυο παιδιά χθες..
Και μέρα και νύχτα!
Κι ´εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ