Ο Γ. Λογιάδης στη σύσκεψη του Δήμου Ηρακλείου για το αεροδρομίου 'Νίκος Καζαντζάκης'

Petite Perle 300×250

Στην έκτακτη σύσκεψη που διοργάνωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου για το θέμα της παραχώρησης και αξιοποίησης του αεροδρομίου 'Νίκος Καζαντζάκης' του Ηρακλείου συμμετείχε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης.

Ο Γιώργος Λογιάδης ανέφερε ότι αυτό δεν έπρεπε να αποτελεί έκπληξη καθώς αυτός είναι ο ρόλος των οργάνων που θεσμοθετήθηκαν με τους μνημονιακούς ρόλος. Να ελεγχθεί και να πουληθεί όλη η δημόσια περιουσία : «Η ΕΤΑΔ Α.Ε., Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, θεσμοθετήθηκε στο πλαίσιο του αποικιοκρατικού μνημονιακού νόμου 4389/2016, συστήθηκε η ΑΑΔΕ σε συνέχεια του προγενέστερου μνημονιακού νόμου 4093/2012. Θα  έλεγα ότι είναι η «Ανώτατη Αρχή Διοίκησης Ελλάδας». Όλη η δημόσια περιουσία έχει εκχωρηθεί και έχει δεσμευτεί από τους θεσμούς και την τρόικα για 99 χρόνια από τους μνημονιακούς νόμους και τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Μιλάμε για λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια, ύδρευση, δημόσιες εκτάσεις. Ο Έλληνας φορολογούμενος τα εκσυγχρονίζει και το υπερταμείο τα ξεπουλά.

Είμαστε αντίθετοι στο ότι όλα αυτά τα ακίνητα έχουν παραχωρηθεί, πουληθεί, ξεπουληθεί «φωτογραφικά» προς συγκεκριμένα συμφέροντα. Το ΜέΡΑ25 είμαστε οι μόνοι που δικαιούμεθα να ζητούμε και να απαιτούμε να ανακτηθεί η δημόσια περιουσία από τους θεσμούς, η οποία υφαρπάζεται από το ελληνικό Δημόσιο».

Πρόσθεσε επίσης,  ότι απαξιώνεται διαρκώς ο ρόλος του Δήμου, της Περιφέρειας αλλά και της Βουλής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ