ΠΑΕ ΟΦΗ: «Έλα με το αρκουδάκι σου στο γήπεδο»

Petite Perle 300×250

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο πλαίσιο της δράσης «Οι δικοί μας ήρωες», προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας που θα πάνε (22/9, 18:15) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να φέρουν μαζί τους ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Η ΠΑΕ έχει ήδη αγοράσει ένα μεγάλο αριθμό από λούτρινα, τα οποία επίσης θα μοιραστούν στις εξέδρες για να δώσουν χαρά σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Μια από τις πολλές κοινωνικές δράσεις που δραστηριοποιείται η ΠΑΕ ΟΦΗ , δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού .

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: 

« Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο πλαίσιο της δράσης «Οι δικοί μας ήρωες», προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα έρθουν αύριο (22/9, 18:15) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να φέρουν μαζί τους ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Λίγο μετά την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών μας και όταν δοθεί το σχετικό σύνθημα από τα μεγάφωνα, θα τα πετάξουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Τις επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές μας θα τα χαρίσουν σε μικρά παιδιά που χρειάζονται την στήριξη και την αγάπη μας!».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ