Γλυκά Νερά: Δύο μάρτυρες καταθέτουν ξανά για τη δολοφονία της Καρολάιν

Petite Perle 300×250

Συμπληρωματικές καταθέσεις στην Αστυνομία αναμένεται να δώσουν δύο μάρτυρες «κλειδιά» για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021

Η 20χρονη μητέρα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους, με την υπόθεση να μην έχει κλείσει, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να είχε συνεργό ή συνεργούς.

Αυτός είναι και ο λόγος που -σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR- θα δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις η γειτόνισσα και η φίλη της Κάρολαϊν.

Η γειτόνισσα είχε ανταλλάξει μαζί της μηνύματα μέσω του Viber, λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία. Η φίλη της είχε γευματίσει μαζί της, την παραμονή του εγκλήματος.

Έχει καταθέσει τρεις φορές

Η γειτόνισσα του ζευγαριού έχει ήδη καταθέσει τρεις φορές ενώπιον των Αρχών. Στην τελευταία της κατάθεση (στις 20 Ιουλίου) επικεντρώθηκε τόσο στην περιγραφή της 20χρονης την ημέρα του εγκλήματος όσο και σε τσακωμούς που είχε ακούσει το προηγούμενο διάστημα.

«Κάποιες φορές που καθόμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου, το οποίο είναι μεσοτοιχία με το σαλόνι της οικίας του ζευγαριού, είχε τύχει να ακούσω τσακωμούς μεταξύ του ζευγαριού, όχι ιδιαίτερα έντονους, ενώ κατά τη διάρκεια κάποιων εκ των τσακωμών είχα ακούσει την Κάρολαϊν να φωνάζει στον κατηγορούμενο: "Δεν με νοιάζει, δεν με νοιάζει".

Τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου του 2020, ενώ έβλεπα κάποια ταινία στο σαλόνι του σπιτιού μου το βράδυ άκουσα πολύ έντονες φωνές από την οικία του ζευγαριού. Χαμήλωσα τον ήχο της τηλεόρασης και ανέβηκα στη σοφίτα του σπιτιού μου, γιατί εκεί ακούγονταν εντονότερες φωνές. Πράγματι, από την οικία του ζευγαριού άκουσα ότι το ζευγάρι είχε έναν πολύ έντονο καβγά.

Το μόνο που μπόρεσα να ξεχωρίσω από τις φωνές ήταν η φράση που είπε κάποια στιγμή Καρολάιν: "Οχι σπίτι σου, σπίτι μου". Αυτό το περιστατικό το θυμάμαι διότι ήταν ένας καβγάς πιο έντονος από αυτούς που είχε συνήθως το ζευγάρι», ανέφερε στην κατάθεσή της η μάρτυρας – σύμφωνα με όσα είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», συμπληρώνοντας πως το επόμενο πρωί συμπεριφερόταν κανονικά ο ένας στον άλλο.

Τα μηνύματα στο Viber πριν από την δολοφονία

Λίγες ώρες πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε επικοινωνία με την 20χρονη, η οποία ξεκίνησε περίπου στις 12 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι, όταν η Καρολάιν την ενημέρωσε ότι θα πήγαινε με το μωρό και μια φίλη της για φαλάφελ. Στην επισήμανση της γειτόνισσας ότι είχε πολλή ζέστη εκείνη την ώρα για να βγει έξω, η 20χρονη απάντησε: «Δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει».

».«Επικοινώνησε ξανά μαζί μου στις 20.26 μέσω Viber και η συνομιλία μας κράτησε μέχρι τις 21.41. Τόσο η πρωινή όσο και η βραδινή μας συζήτηση αφορούσαν τα ζώα και θέματα για τη φροντίδα τους.

Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία μού έκαναν εντύπωση, γιατί συνήθως, ως επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού, δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου.

Μάλιστα, τη συζήτηση τη σταμάτησα εγώ γιατί ήθελα να ετοιμάσω κάτι να φάω, αλλά είμαι σίγουρη πως, αν συνέχιζα τη συζήτηση, αυτή θα διαρκούσε κι άλλο», εξήγησε η μάρτυρας.

Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Στο μεταξύ, στις 7 Οκτωβρίου 2021, το Πρωτοδικείο της Αθήνας θα αποφασίσει αν οι γονείς της αδικοχαμένης Κάρολαϊν θα αναλάβουν οριστικά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Όταν έγινε το στυγερό έγκλημα, το κοριτσάκι ήταν μόλις ενός έτους.

Από τότε, μένει με τον παππού και τη γιαγιά του στην Αλόννησο. Όλο αυτό το διάστημα, ο εισαγγελέας Βόλου παρακολουθεί πώς ζει και μεγαλώνει η Λυδία, την οποία οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχουν το δικαίωμα να βλέπουν πέντε ημέρες το μήνα, στο νησί.

Πηγή: newsit.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ