Η πορεία των έργων του ΕΣΔΑΚ στην συνάντηση της εκτελεστικής επιτροπής με τον Περ. Κρήτης

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Η πορεία των έργων του ΕΣΔΑΚ που είναι σε εξέλιξη, η ολοκλήρωση μελετών και δράσεων για την νέα προγραμματική περίοδο, η πορεία υλοποίησης του ΠΕΣΔΑΚ και η επικείμενη αναθεώρηση του, όπως και άλλα οικονομικά – λειτουργικά θέματα, συζητήθηκαν στη συνάντηση της εκτελεστικής επιτροπής του συνδέσμου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης
Σταύρο Αρναουτάκη. Στην συνάντηση-συζήτηση που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία-συμπόρευση που υπάρχει μεταξύ της Διοίκησης του ΕΣΔΑΚ και της Περιφέρειας Κρήτης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Αντιπρόεδρος-Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, και τα μέλη Μανόλης Κοκοσάλης Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων, Γιώργος Ζερβάκης Δήμαρχος Σητείας.

Επίσης συμμετείχε το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου -Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη, καθώς συζητήθηκαν και οικονομικά θέματα που αφορούν την λειτουργία του ΕΣΔΑΚ και των Δήμων μελών του.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...