Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο ΕΚΗ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με την από 21-9-2021 ομόφωνη απόφασή της, προκήρυξε το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο των Αντιπροσώπων, των Σωματείων της δύναμής του, για τις 20 Οκτωβρίου 2021.

Σε μία κρίσιμη περίοδο, για τους εργαζομένους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, πραγματοποιείται το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του ΕΚΗ, για να προκύψει η νέα Διοίκηση, που θα πρέπει να διαχειριστεί τα τεράστια προβλήματα στον χώρο της εργασίας (ανεργία, «μαύρη» εργασία, ελαστικές μορφές απασχόλησης, ανύπαρκτα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, τα αντιασφαλιστικά και αντεργατικά νομοσχέδια, τους ελλιπείς  ελεγκτικούς μηχανισμούς κ.τ.λ.) και να δώσει νέους αγώνες, με μαζικότητα, συσπείρωση και δυναμική, με απώτερο σκοπό την ανατροπή του δυσμενούς εργασιακού περιβάλλοντος, που έχει δημιουργηθεί τόσο στην περίοδο της πανδημίας, όσο και από τα μνημονιακά χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, συναδ. Στέλιος Βοργιάς «είναι τιμή μου, η  ομόφωνη στήριξη της παράταξής μας στο πρόσωπο μου, για να ηγούμαι για άλλη μία φορά της Δημοκρατικής Συνεργασίας Εργαζομένων (ΔΗ.ΣΥ.Ε.).

Της παράταξης, που κράτησε όρθιο το Εργατικό Κέντρο όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, δίνοντας καθημερινούς αγώνες ως Διοίκηση του ΕΚΗ, σε συνεργασία με τα Σωματεία της δύναμης του και προσπαθώντας μέσα σε αυτό το δυσμενές περιβάλλον να δώσει λύσεις και διέξοδο στους εργαζόμενους και τους ανέργους».

Ο συναδ. Στέλιος Βοργιάς συνέχισε τονίζοντας «καλώ κάθε προοδευτικό, δημοκρατικό και αγωνιστικό αντιπρόσωπο των εργαζομένων, να στηρίξει την προσπάθεια συσπείρωσης, μαζικότητας και αγωνιστικότητας της παράταξής μας, που ως στόχο έχει όχι μόνο να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις, αλλά και να ανατρέψει όλα τα επαίσχυντα μέτρα, που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια εις βάρος της εργασίας». 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΗ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...