Στο Δήμο Μαλεβιζίου την Παρασκευή η 19η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Petite Perle 300×250

Από την Παντάνασσα θα ξεκινήσει στο Δήμο Μαλεβιζίου η 19η Λαμπαδηδρομία Αγάπης με σκοπό να «μεταλαμπαδεύσει» το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) συμμετέχει στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Η Αφή της Φλόγας Αγάπης από τους εκπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα πραγματοποιηθεί στο λιμανάκι της Παντάνασσας στις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής. Η πορεία της φλόγας με λαμπαδηδρόμο θα ξεκινήσει προς την Αμμουδάρα και με τη συνοδεία ποδηλατών η φλόγα θα καταλήξει στο ύψος του ξενοδοχείου Agapi Beach.

Εκεί θα περιμένουν οι υπόλοιποι εθελοντές λαμπαδηδρόμοι για να συνεχιστεί η λαμπαδηδρομία που μέσω των οδών Ανδρέα Παπανδρέου – Μακεδονίας και Ελευθερίου Βενιζέλου θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία του Γαζίου. Εκεί τη δάδα θα παραλάβει ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος που θα ανάψει και το βωμό στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου.

Παράλληλα με τη λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ που θα βρίσκεται στο ΚΑΠΗ Γαζίου από τις 17.00 ως τις 20.00.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί τους εθελοντές λαμπαδηδρόμους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Γαζίου και Αγίας Μαρίνας, τους Συλλόγους Γυναικών Μέλισσες και Μαλβαζία, τους ποδηλάτες Μανόλη Μπλαβάκη, Γιάννη Ηλιάδη και Αρμόδιο Φραγκάκη, καθώς και τα ξενοδοχεία Agapi Beach και Yianna Caravel για τη συνδρομή τους για την πραγματοποίηση της 19ης Λαμπαδηδρομίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ