"Έλαμψε" η Φλόγα της Αγάπης στο Δήμο Μαλεβιζίου (Φώτο -Βίντεο)

Petite Perle 300×250

Από την Παντάνασσα ξεκίνησε στο Δήμο Μαλεβιζίου η 19η Λαμπαδηδρομία Αγάπης με σκοπό να «μεταλαμπαδεύσει» το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) συμμετείχε στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Η Αφή της Φλόγας Αγάπης από τους εκπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Α. πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο λιμανάκι της Παντάνασσας στις 17.30 σήμερα το απόγευμα. Η πορεία της φλόγας με λαμπαδηδρόμο την Νίκη Μπελαδάκη Ειδική Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου ξεκίνησε προς την Αμμουδάρα και με τη συνοδεία ποδηλατών η φλόγα κατέληξε στο ξενοδοχείο Agapi Beach.

Εκεί περίμεναν οι υπόλοιποι εθελοντές λαμπαδηδρόμοι, καθώς και παιδιά από το ΚΔΑΠ του ΔΟΚΑΠΑΜ για να συνεχιστεί η λαμπαδηδρομία που μέσω των οδών Ανδρέα Παπανδρέου – Μακεδονίας και Ελευθερίου Βενιζέλου κατέληξε στην κεντρική πλατεία του Γαζίου.

Εκεί τη δάδα παρέλαβαν οι λαμπαδηδρόμοι από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ του ΔΟΚΑΠΑΜ όπου και άναψαν και το βωμό στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου εν μέσω χειροκροτημάτων από τον αρκετό κόσμο που παρευρέθηκε γι' αυτό τον καλό σκοπό.

Παράλληλα με τη λαμπαδηδρομία πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ που βρισκόταν στο ΚΑΠΗ Γαζίου από τις 17.00 ως τις 20.00.

Στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου βρέθηκαν εθελοντές λαμπαδηδρόμοι, εκπρόσωποι από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Γαζίου και Αγίας Μαρίνας, τους Συλλόγους Γυναικών Μέλισσες και Μαλβαζία, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου κ. Νίκη Ζερβού, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χρύσα Λυρώνη όπου έτρεξε μαζί με την κόρη της από το Agapi Beach μέχρι το τέλος, η εκπρόσωπος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοσίας Χανίων κ. Δέσποινα Ροδουσάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Καλλέργης, ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου κ. Βαγγέλης Παρασύρης.

Η Νίκη Ζερβού, παρουσίασε την διοργάνωση στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου, καθώς ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και όλους τους εθελοντές αιμοδότες και συνεργάτες που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το σημαντικό εγχείρημα.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας ήταν απών, διότι σήμερα έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τη διοργάνωση

Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου και Νίκη Ζερβου στο Agapi Beach
Αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Γαζίου
Η πορεία της Φλογας
Χαιρετισμός Σπύρου Καλλέργη
Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων- Δέσποινα Ροδουσάκη

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ