Ο Μ. Συντυχάκης με αφορμή την ημέρα ευρωπαϊκού αθλητισμού

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Αναλυτικά: 

Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στον ευρωπαϊκό σχολικό αθλητισμό και είναι σκόπιμο να αναδειχθεί η ανάγκη διεκδίκησης ενός οργανωμένου πλαισίου αθλητισμού στην εκπαίδευση, ως ανάγκη που προσφέρει πολυεπίπεδα οφέλη στην ανάπτυξη των παιδιών μας.

Το υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε εορτασμό παρωδία προκειμένου να κρύψει την ένδεια υποδομών, γυμναστών και τα παλιά ακατάλληλα και κακοσυντηρημένα σχολικά συγκροτήματα. Την ίδια στιγμή οι γονείς πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για εξωσχολική αθλητική δραστηριότητα, προκειμένου να καλύψουν την ανάγκη των παιδιών τους.

Η κυβέρνηση, ο υφυπουργός αθλητισμού, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων ενισχύει την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού, αφήνοντας όλη την Κρήτη χωρίς δημόσια κατάλληλα γήπεδα και εγκαταστάσεις, τα ερασιτεχνικά σωματεία χωρίς χρηματοδότηση, ωθώντας τα περισσότερα στο κλείσιμο με το νέο αθλητικό νόμο και με στόχο τη συγκέντρωση της πίτας για εκμετάλλευση από μεγάλα συμφέροντα.

Γονείς, αθλητές, προπονητές, μαζί με το λαό μπορούν να ανατρέψουν αυτή τη κατάσταση,  μόνο με τον οργανωμένο αγώνα τους και το ΚΚΕ είναι και θα είναι μπροστά σε αυτό τον αγώνα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...