Ολυμπιακός: Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου η συνέντευξη Τύπου για το «αντίο» του Σπανούλη

Petite Perle 300×250

Ο Βασίλης Σπανούλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Δευτέρα 27/9 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μιλώντας για πρώτη φορά μετά από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

Ο Βασίλης Σπανούλης διένυσε φέτος τα τελευταία μέτρα μιας τεράστιας διαδρομής, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση κι ενώ στο μεσοδιάστημα έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής ομάδας, δίχως όμως να καταφέρει να παίξει με το εθνόσημο στο Προολυμπιακό τουρνουά λόγω τραυματισμού.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού γνώρισε πρόσφατα την αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς των «ερυθρόλευκων» που τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του και την προσεχή Δευτέρα 27/9 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μιλώντας για πρώτη φορά έπειτα από την απόφασή του να αποχωρήσει από τα παρκέ.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Την Δευτέρα (27/09, 18:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Βασίλης Σπανούλης και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για το «αντίο» από τα παρκέ του Μεγάλου Αρχηγού.

Η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παραβρεθούν ΜΟΝΟ δημοσιογράφοι, θα μεταδοθεί Live από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ