ΠΑΕ ΟΦΗ: Έτοιμες οι δύο νέες σουίτες στο γήπεδο

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι εργασίες στις δύο νέες σουίτες στο “Γεντί Κουλέ” που πλέον θα μπορούν να υποδέχονται τους φιλους της ομάδας που θα θέλουν να τις ενοικιάσουν είτε ανά αγώνα είτε ανά αγωνιστική περίοδο.

Εντυπωσιακές σουίτες στο Γεντί Κουλέ | athlitiko

Μάλιστα η κάθε μια έχει χωρητικότητα έως 10 άτομα με εξαιρετική οπτική επαφή στον αγωνιστικό χώρο πάνω από την Θύρα 7.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

 “Οι δυο νέες σουίτες του γηπέδου μας είναι έτοιμες να σας υποδεχθούν! Με χωρητικότητα έως 10 ατόμων η καθεμία, με εξαιρετική οπτική επαφή προς τον αγωνιστικό χώρο πάνω από τη Θύρα 7 και όλες τις απαραίτητες παροχές την ώρα κάθε αγώνα.

Με δυνατότητα εξυπηρέτησης κατά τη διάρκεια του ματς, δυνατότητα γεύματος (catering) και παροχή κλιματισμού, τηλεόρασης και parking, είμαστε έτοιμοι να σας φιλοξενήσουμε, για να ζήσετε την ποδοσφαιρική εμπειρία ενός αγώνα του ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης»! Οι σουίτες είναι διαθέσιμες για μίσθωση είτε καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, είτε ανά αγώνα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας… Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2810 254 674 ή στο tickets@oficretefc.com”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...