Παρουσίαση ντοκιμαντέρ του Καπετάν Σατανά στα Χανιά

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου στα Χανιά, η προβολή του επιτυχημένου ιστορικού ντοκιμαντέρ «Κρουσώνας, στα χνάρια του Καπετάν Σατανά».
Την προβολή στον κατάμεστο χώρο του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημαντηράκης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης Σοφία Μαλανδράκη, η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕΚ  Έφη Θεοδώρου κ.α.


Ειδικά για την προβολή της ταινίας μετέβη στα Χανιά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης και πρόεδρος της Δαίδαλος Α.Ε. Κώστας Φασουλάκης, ο οποίος ως γνωστόν είχε την πρωτοβουλία για την δημιουργία της ταινίας, καθώς και ο αρχαιολόγος / επιστημονικός συνεργάτης της Περιφέρειας Κρήτης Γ. Τζωράκης, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Μαμαλάκη είχαν την επιστημονική επιμέλεια του ντοκιμαντέρ.

«Kρουσώνας: Στα Χνάρια του Καπετάν Σατανά»
Σκηνοθεσία – Παραγωγή: Βίκη Αρβελάκη
Αρχισυνταξία – Σενάριο: Κατερίνα Μπικάκη
Επιστημονική Ομάδα: Κωνσταντίνος Ε. Μαμαλάκης – Γιώργος Α. Τζωράκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μιχάλης Μπούχλης
Mουσική: Γιώργης Μανωλάκης

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...