Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Δάσκαλος σπρώχνει 4χρονη σε παιδικό σταθμό

Petite Perle 300×250

Ένας δάσκαλος καταγράφηκε σε βίντεο να σπρώχνει μια 4χρονη μαθήτρια στο πάτωμα, ενώ μια δεύτερη δασκάλα που είναι μάρτυρας στο περιστατικό δεν κάνει τίποτα.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι από τον Ιούνιο. Ο εν λόγω δάσκαλος έκανε μάθημα στον παιδικό σταθμό σε περίπου 10 παιδιά. Το κοριτσάκι απομακρύνεται από την αίθουσα.

Μία άλλη δασκάλα ανοίγει την πόρτα και οδηγεί την 4χρονη πίσω στην αίθουσα, αλλά μόλις μπαίνει ο James Ciolino την σπρώχνει και συνεχίζει να μιλάει στα υπόλοιπα παιδιά.

Η άλλη δασκάλα βλέπει το περιστατικό και απλά αποχωρεί, κλείνοντας την πόρτα.

Το βίντεο όπου ο δάσκαλος σπρώχνει τη μαθήτρια

Το κοριτσάκι κλαίει, ενώ ο Ciolino της απαντά "φύγε από εδώ". Το παιδί κλαίει για περίπου 50 δευτερόλεπτα. Τότε ο δάσκαλος σηκώνεται από την καρέκλα και αντί να τσεκάρει αν είναι καλά ή να παρηγορήσει την 4χρονη, την βάζει κάτω από το χέρι του σαν να μεταφέρει έναν σάκο και την βγάζει από την αίθουσα.

Όπως αναφέρει η NY Post, ο δάσκαλος στο Wilde Kingdom Early Learning Center, απολύθηκε και κατηγορήθηκε για επίθεση σε ανήλικο.

Η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, Lisa McMillion, δήλωσε στο WKRC-TV ότι απέλυσε και τους δύο δασκάλους, ενώ έκανε και καταγγελία στις αρχές.

"Το βίντεο δείχνει όλη την αλήθεια" υπογράμμισε η McMillion. "Όταν το δεις, ξέρεις αμέσως τι πρέπει να γίνει" πρόσθεσε.

Η δασκάλα που έφερε το παιδί πίσω στην αίθουσα είναι η Jennifer Miller. Νωρίτερα φώναζε στον Ciolino να πάει να την πάρει, αλλά ο άνδρας αντί να σηκωθεί έκλεισε την πόρτα. Στη συνέχεια η Miller έφερε το παιδί πίσω.

Enikos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ