Βέτο στις κεραίες βάζει η Ροδιά

Petite Perle 300×250

Αρνητικά γνωμοδότησε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου σε αίτημα κινητής τηλεφωνίας

Ομόφωνο όχι από το Δημοτικό  Συμβούλιο Μαλεβιζίου  για κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Ροδιά, στη θέση «Αργολιδιά» κοντά στα Σαββαθιανά θα λάβει το αίτημα που κατατέθηκε αρμοδίως μέσω της Περιφέρειας Κρήτης.

Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς με το Τοπικό Συμβούλιο Ροδιάς, δια στόματος του μέλους Αντώνη Ροδίτη, να ορθώνει ανάστημα στην απαράδεκτη κατάσταση  επικρατεί στην περιοχή, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Η Τοπική Κοινότητα βάζει μια σειρά θεμάτων με το κυριότερο  την απομάκρυνση όλων των κεραίων και την εγκατάστασή τους σε νέο χωροθετημένο χώρο .

Ο κ. Ροδίτης είπε ότι υπάρχει χώρος για να τις  φιλοξενήσει σε σημείο που δεν υπάρχει ορατότητα με την  Ροδιά κοντά στο Βασιλικό.

Το σώμα υιοθέτησε τις ενστάσεις της Ροδιάς και προχώρησε ένα βήμα παρακάτω ζητώντας τη περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης  για το θέμα της μετεγκατάστασης  τους.

 Στο συγκεκριμένο σημείο μάλιστα όπως είπε ο κ. Ροδίτης βρίσκονται 27 κεραίες, και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτός είναι κι ο λόγος που ζητείται να γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως αναφέρεται στο υπόμνημά τους "σχετικά με τη νομιμότητα – εκπομπής όλων των σταθμών που βρίσκονται στην περιοχή " Αργουλιδιού- Παπούρα" .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ