Φιλική νίκη του ΟΦΑΜ στο Ατσαλένιο με 4-3 (pics+vid)

Petite Perle 300×250

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πάθος αν και ήταν φιλικό ο Ερμής Ατσαλένιου αντιμετώπισε τον ΟΦΑΜ. Οι δύο ομάδες μας χάρισαν φοβερό θέαμα και 7 γκολ. Οι γηπεδούχοι αν και ηττήθηκαν ήταν καλύτεροι στο περισσότερο μέρος του αγώνα με αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία αλλά ο ΟΦΑΜ ήταν αυτός που σχεδόν κάθε ευκαιρία του την έκανε γκολ.

Ο Ερμής ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα έχοντας και δοκάρι στο 9' αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι το γκολ με τον Σερπετζόγλου να κλέβει τη μπάλα και να πλασάρει σωστά για το 0-1.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Σερπετζόγλου έβγαλε τη σέντρα, ο Ανδρέας Στρατήγης έκανε κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πέτρος Στρατήγης εξ' επαφής με ψαλίδι έκανε το 0-2.

Στην επαναφορά ο Ερμής μπήκε δυνατά και στο 46' ο Γιακουμάκης με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής μείωσε σε 1-2.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Χριστόφορος πρόλαβε στην έξοδο τον Ρεπανά που τον κρέμασε άψογα για το 2-2.

Στο 55' ο Μοχιανάκης από την μικρή περιοχή πλάσαρε για το 2-3.

Στο 66' από αντεπίθεση ο Γιακουμάκης και πάλι σκόραρε για το 3-3.

Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Σκουλούδης στο 72' με κεφαλιά μετά από σέντρα ξυράφι του Ανδρέα Στρατήγη.

Το παιχνίδι δυστυχώς δεν τελείωσε στο 90' όπως θα έπρεπε με τις δύο ομάδες να διαπληκτίζονται και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων να λήγει η φασαρία αλλά και το ματς. Σίγουρα εικόνες που δεν θέλουμε να βλέπουμε ειδικά σε ένα φιλικό παιχνίδι που οι ομάδες προσπαθούν να προετοιμαστούν για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Για τον ΟΦΑΜ αγωνίστηκαν οι: Ρεπανάς, Παπουτσάκης, Μουλακάκης, Μαργαριτσανάκης, Ανδρεαδάκης, Σκουλούδης, Σερπετζόγλου, Α. Στρατήγης, Π. Στρατήγης, Αεράκης, Μοχιανάκης, Λαγουδάκης

Ενώ από τον Ερμή χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν στη διάθεση του προπονητή βάζοντας στο παιχνίδι σχεδόν δύο ολόκληρες διαφορετικές εντεκάδες.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα:

Φάσεις αγώνα

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ