Γεύμα από το Λευτέρη Αυγενάκη και το ΕΑΚΗ στα πληρώματα του Ράλλυ Κρήτης

Petite Perle 300×250

«Το Ράλλυ Κρήτης είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα και θέλω να το πάμε ψηλά» ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στην δεξίωση που παρέθεσε μαζί με την διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), το βράδυ της Παρασκευής (24/9) παραμονή της έναρξης του Ράλλυ Κρήτης, στους οδηγούς και τα πληρώματα.

Η δεξίωση δόθηκε έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, όπου θα είναι η αφετηρία, αλλά και ο τερματισμός, της μεγάλης αυτής γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για το Ηράκλειο και την Κρήτη και οι οδηγοί που μόλις είχαν ολοκληρώσει τους τελευταίους ελέγχους, πριν την εκκίνηση.

«Να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια ενωμένοι και να κάνουμε μια διοργάνωση με πειθαρχία, ασφάλεια και ποιότητα, όπως επιβάλλεται. Αυτό θα είναι το πιο δυνατό μήνυμα και στα νέα παιδιά για την οδική ασφάλεια» ανέφερε ο Υπουργός των Σπορ, απευθυνόμενος στους οδηγούς, τα πληρώματα και τους συντελεστές του Ράλλυ Κρήτης, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία του Ράλλυ Ακρόπολις και την μεγάλη προβολή που έφερε στη χώρα, καθώς μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο, μέσα απο τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα και τόνισε ότι «η Ελλάδα είχε αποβληθεί απο αυτή τη διοργάνωση, αλλά την επαναφέραμε, μετά απο 8 χρόνια εκεί που αξίζει. Η Ελλάδα, άλλαξε. Μας αρέσει η πειθαρχία, η τάξη και η οργάνωση. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πάνω απο 300 χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και ενεργοποιήθηκαν, για να παρακολουθήσουν το Ράλλυ Ακρόπολις απο διάφορες διαδρομές. Σε μια δύσκολη διαδρομή στην Ευρυτανία, περίπου 2,5 χιλιάδες άνθρωποι είχαν κατασκηνώσει απο το προηγούμενο βράδυ. Η ισχύς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι πολύ μεγάλη».

Οι άνθρωποι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Κρήτη, ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για την συμβολή του στην διεξαγωγή του Ράλλυ Κρήτης και όπως του είπαν πρώτη φορά, ένας Υφυπουργός Αθλητισμού ενδιαφέρεται τόσο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός ότι «είναι τιμή για το ΕΑΚΗ, να συμμετέχει σε μια τέτοια διοργάνωση και θα είμαστε πάντα κοντά σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Εύχομαι σε όλα τα πληρώματα καλή επιτυχία στους αγώνες».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και τα μέλη της Διοίκησης του ΕΑΚΗ, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον αγώνα και τις ειδικές διαδρομές και έδωσαν ραντεβού, το Σάββατο, στην εκκίνηση των αγώνων.

Στο Ηράκλειο, για το Ράλλυ Κρήτης, βρίσκεται και ο Γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωσταντίνος Χαλιορής, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ΕΑΚΗ, σε θέματα οργάνωσης και τεχνογνωσίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ