Ημέρα χαράς και συγκίνησης για την οικογένεια του Μιχάλη και της Αγάπης Ξυλούρη (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ημέρα χαράς και συγκίνησης για την οικογένεια του Μιχάλη και της Αγάπης Ξυλούρη.

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, παραμονή της γιορτής της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας βάπτισαν τα τέσσερα παιδιά τους στο ομώνυμο πετρόκτιστο εκκλησάκι που βρίσκεται εντός της οικίας τους. Ο Μιχάλης και η Αγάπη, υποδέχτηκαν τους νονούς των παιδιών τους αλλά και τους καλεσμένους τους, ντυμένοι με την παραδοσιακή κρητική φορεσιά.

Στη Γεωργία νονές ήταν η Βασίλογιαννάκη Μαρία,  Φασουλάκη Γεωργία και η Χαχλιουτάκη Κατερίνα. Στο Λευτέρη νονοί ήταν ο Μανώλης Τρούλης και ο Τσαγκαράκης Βαγγέλης  Στην Αγγέλα, η Παπάζογλου Κωνσταντίνα και Ζουρμπαδάκη Βάλια. Και στον Βενιαμίν της οικογένειας τον Γιώργο, ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης ο Γιώργος Κάββαλος και ο Δημήτρης Κοκκίνης.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, οι καλεσμένοι γεύτηκαν και απόλαυσαν τη φιλοξενία του Μιχάλη και της Αγάπης με πλούσιο τραπέζι, με την παράσταση να κλέβει όπως πάντα το αντικριστό.  Μπορεί ο καιρός λίγο να προβλημάτισε, αλλά ευτυχώς όλα κύλησαν κανονικά και η βραδιά εξελίχτηκε ιδανικά, με τα παιδιά να διασκεδάζουν με κλόουν και ταχυδακτυλουργό και να απολαμβάνουν την όλη κατάσταση.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Η Φωνή του Μαλεβιζίου εύχεται από καρδιάς στο Μιχάλη και την Αγάπη να του ζήσουν και να είναι καλότυχα και με υγεία στη ζωή τους.

Ο Εορταστικός Εσπερινός πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του μυστηρίου της βάπτισης. Τον εσπερινό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νικάκης και ο πατήρ-Εμμανουήλ Αστυρακάκης.

Δείτε τα βίντεο από τις στιγμές της βάπτισης και τον εσπερινό.

Βάπτιση

Εσπερινός

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ