Ανέβηκε στην Α2 το πόλο του ΟΦΗ-Ξέφρενα πανηγύρια (VIDEO)

Petite Perle 300×250

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη εξασφάλισε την άνοδο μετά την άνετη νίκη που κατάφερε να πετύχει στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 14-8 του ΝΟ Ναυπλίου.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει έτσι στην Α2, που ήταν ο στόχος του στην τελική φάση, ακολουθώντας τους ΝΑΟ Κέρκυρας και ΣΚ Ροή που ήταν οι δύο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδο.

ΟΦΗ – ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 14-8

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-1, 2-3, 3-3.

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Παναγιωτάκης 2, Τζιαμπάζης, Παντέρης 4, Βασιλάκης 2, Κώστογλου, Τσαγκαράκης 1, Λεονταράκης, Λουλακάκης 3, Βάλσαμος 1, Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης, Ταραζάς, Πιταροκούλης, Αποστολάκης 1.

ΝΟ Ναυπλίου: Ντέμος, Μανταφούνης, Λέκκας, Κοντός, Τσουρκάνου, Αθανασόπουλος, Δεμάγκος 1, Κούτρης, Φυτάλης 2, Σμυρνιωτάκης 1, Αδαμόπουλος 1, Σμάτωβ 2, Μαντζούνης, Λεμπέσης, Χριστόπουλος 1

Στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, συγχαίρει όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.

Οπως αναφέρει:

"Στην Α2 και επίσημα, η ομάδα πόλο του ΟΦΗ μας.

Στον τελευταίο και καθοριστικό αγώνα της τελικής φάσης της Β' Εθνικής, κέρδισε το Ναύπλιο με 13-8 και εξασφάλισε την Τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α2 υδατοσφαίρισης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, την τεχνική ηγεσία και τα στελέχη της ομάδας, για την μεγάλη επιτυχία!".

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τα ξέφρενα πανηγύρια, μετά τη νίκη επί του Ναυπλίου, που χάρισαν στον ΟΦΗ, την άνοδοΟλοι μαζί παίκτες, προπονητές και παράγοντες, έπεσαν μέσα στην πισίνα για να πανηγυρίσουν!

Δείτε ΕΔΩ: https://www.facebook.com/1144494117/videos/635342890781401/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ