Συντριβή για τη Δαμάστα στη πρεμιέρα της Α1

Petite Perle 300×250

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Δαμάστας όπου ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από τον ΟΦΑ στο Αρκαλοχώρι. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν άψογα τον αέρα που είχαν υπέρ τους στο πρώτο ημίχρονο και έβαλαν γερά θεμέλια για τη νίκη πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα με 2-0. Η Δαμάστα ισορρόπησε στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε κιόλας με τον Κλαπάκη αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Στο 9' η πρώτη φάση του αγώνα με τον Μαρκάκη να κάνει τη σέντρα στον Κλαπάκη αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 19' έγινε το 1-0 για τον ΟΦΑ μετά από σέντρα, η άμυνα της Δαμάστας αδράνησε και ο Φραγκιαδάκης που πήγε πρώτος στη μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο 26' σέντρα του Λουλάκη, ο Φραγκιαδάκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα του με δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 44' ατομική προσπάθεια του Τζουβάρα που είχε περάσει αλλαγή λίγα λεπτά πριν, σούταρε από καλή θέση αλλά απέκρουσε ο Καράλης.

Στο 51' σέντρα του Μαρκάκη, ο Κλαπάκης σούταρε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Φρόκου με έξοχη ατομική ενέργεια και συρτό διαγώνιο σουτ ανέβασε το σκορ στο 3-0.

Στο 75' από σέντρα του Μαρκάκη ο Κλαπάκης αυτή τη φορά δεν αστόχησε και μείωσε σε 3-1.

Η Δαμάστα μετά το γκολ ανέβηκε να πιέσει αλλά ο ΟΦΑ ήταν αυτός που βρήκε και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις όταν με σέντρα του Μουρτζάκη ο Κώστας διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΟΦΑ: Καράλης, Τσατσάκης, Μουρτζάκης, Παπουτσιδάκης, Βερυκοκίδης(46' Ελευθερίου), Κόκκινος, Φρόκου(82' Βισκαδουράκης), Κουκσόφ(57' Μπονατσάκης), Ουίντα(75' Κώστας) Λουλάκης, Φραγκιαδάκης,

Δαμάστα: Νεοκοσμίδης, Πεταλάκης, Απλαδάς, Κουτσάκης, Μαρκάκης, Καραξής, Κουτσοποδιώτης(86' Γαργανουράκης), Γωνιανάκης(57΄Ψωμάς), Κλαπάκης( 86' Κοσμάς), Κωτουλας( 35' Τζουβάρας), Ζέρο( 46' Μπαντουνάς)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ