Συνεχίζονται οι αυτοψίες των μηχανικών του Δήμου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Αυτοψίες από τα κλιμάκια μηχανικών του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται και την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου οι αυτοψίες από τα κλιμάκια μηχανικών του Δήμου Ηρακλείου σχετικά με την καταλληλόλητα των κτιρίων εντός των διοικητικών του ορίων, τα οποία έχουν υποστεί ζημιές αποκλειστικά εξαιτίας της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που σημειώνεται  από το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου.

Διευκρινίζεται ότι αυτοψίες από τους μηχανικούς του Δήμουπραγματοποιούνται,σε δημοτικά κτίρια, σε σχολεία όλων των βαθμίδων, σε δημόσια κτίρια όπου έχουν ζητηθεί,σε ζημιές που επηρεάζουν δημόσιους-κοινόχρηστους χώρους καθώς και σε επικινδύνως ετοιμόρροπα κτίσματα ή τμήματα αυτών.

Οι δημότες του Δήμου Ηρακλείου μπορούν να καλούν για τις παραπάνω περιπτώσεις στα τηλέφωνα 2813409500 και 2813409511 καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου ή να στέλνουν email στοpoleodomia@heraklion.gr

Ο Δήμος Ηρακλείου βρίσκεται σε επικοινωνία με το ΤΕΕ/ΤΑΚ και με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να υπάρξει συνδρομή και στον έλεγχο ιδιωτικών κτιρίων.

Προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται αυτοψίες των μηχανικών του Δήμου σε ιδιωτικά κτίρια των οποίων οι ζημιές δεν τα καθιστούν ετοιμόρροπα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ