Ξενοδοχείο για τους σεισμόπληκτους στην Αγία Πελαγία

Petite Perle 300×250

Ένα ξενοδοχείο 90 δωματίων στην Αγία Πελαγία διατίθεται σε πρώτη φάση για την φιλοξενία ανθρώπων που έμειναν άστεγοι λόγω του σεισμού.

"Υπάρχει προφανώς διάθεση να βοηθήσουμε αλλά τα ξενοδοχεία της βόρειας πλευράς του νησιού, με τα οποία επικοινωνήσαμε, είναι γεμάτα τουρίστες" είπε ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου.

Ο ίδιος σημείωσε ότι για την ώρα το μόνο ξενοδοχείο που είναι διαθέσιμο είναι το Chrissy's Paradise στην Αγία Πελαγία το οποίο επρόκειτο να κλείσει την σεζόν σήμερα. Ωστόσο έγιναν οι απαραίτητες επαφές με την Περιφέρεια η οποία θα καλύψει την δαπάνη και έτσι το συγκρότημα θα μπορέσει να φιλοξενήσει περίπου 200 άτομα.

Σε χθεσινή ενημερωτική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, έπειτα από συνεννόηση με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό, επικοινώνησε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τους ενημέρωσε για την άμεση διαθεσιμότητα των ξενοδοχειακών κλινών".

Τις επόμενες ημέρες θα αναζητηθούν και άλλα ξενοδοχειακά κρεβάτια, που τώρα λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης είναι γεμάτα.

πηγή: https://www.patris.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ