Στη φυλακή ο Αλβανός που άνοιξε το κεφάλι ομοεθνή του για μία θέση πάρκινγκ

Petite Perle 300×250

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε ο Αλβανός που για μία θέση πάρκινγκ τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι ομοεθνή του στην περιοχή Πατέλες του Ηρακλείου την περασμένη εβδομάδα.

Οι δύο άνδρες το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής λογομάχησαν με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν και να πιαστούν στα χέρια. Ο ένας εκ των δύο ανδρών διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου με κάταγμα στο κρανίο.

Ο δεύτερος άνδρας οδηγήθηκε αμέσως μετά το επεισόδιο στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι δύο άνδρες με καταγωγή από Αλβανία διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία. «Μήλο της έριδος» σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήταν μία θέση πάρκινγκ.

Από τις φωνές και το άγριο ξύλο βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο όπου συνόδευσαν στο νοσοκομείο τον έναν και στο αστυνομικό μέγαρο τον δεύτερο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ