Εφιάλτης για δύο αδερφές στη Θεσσαλονίκη: Τις κακοποιούσε σεξουαλικά η μητέρα τους

Petite Perle 300×250

Τον απόλυτο εφιάλτη του βιασμού που έζησαν στα χέρια της ίδιας τους της μητέρας αποφάσισαν να αποκαλύψουν δύο αδερφές στη Θεσσαλονίκη. Η μεγαλύτερη αδερφή, 20 ετών και η 15χρονη έλυσαν τη σιωπή τους μιλώντας στο Mega. «Ήταν απαίσιοι, η μαμά μου με βίαζε. Μας έχουν καταστρέψει τη ζωή», κατήγγειλε το 20χρονο κορίτσι.

«Υπήρχαν βράδια που δεν αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ όσο με κακοποιούσαν. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι. 'Όταν της έλεγα ότι το σώμα μου μου ανήκει και δεν θέλω να μου κάνει αυτά τα πράγματα, εκείνη έλεγε ότι της ανήκω και ότι θα κάνω αυτό που θέλει. Την κλώτσαγα, την έσπρωχνα, την παρακαλούσα να σταματήσει αλλά εκείνη συνέχιζε», επεσήμανε η 20χρονη.

Όπως ισχυρίστηκαν οι δύο αδελφές «δεν ένιωσαν ποτέ την αγάπη της μάνας, όσο κι αν την αποζητούσαν». Στη συνέχεια η 15χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και από τον σύντροφο της μητέρας της. 

«Η μαμά μου και ο σύντροφός της με έβαλαν στο δωμάτιο και με έβαλαν να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου. Κοίταξα τη μητέρα μου, της έδειξα πόσο με ενοχλεί, εκείνη μου είπε να κάτσω. Της φώναζα να με βοηθήσει, κι εκείνη απλά έφυγε», τόνισε με δάκρυα στα μάτια.

«Κάθε μέρα που περνάει γι' αυτά τα παιδιά είναι μία ακόμα ημέρα κόλασης. Αυτά που έχουν ζήσει είναι πρωτοφανή», σημείωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος των δύο κοριτσιών Στυλιανός Θανασάρας.

Η 20χρονη καταγγέλλει ότι την εξέδιδε η μητέρα της

«Η μαμά μου με προωθούσε σε άντρες και έβγαζε λεφτά από αυτό. Αυτή ήταν η φιλοσοφία της ως μάνα. Μάλιστα, μια μέρα, μπήκα στο δωμάτιο και είδα την μητέρα μου να χαϊδεύει την αδελφή μου. Εκεί τρελάθηκα. Άρχισα να ουρλιάζω»
, σημείωσε η νεαρή κοπέλα.

Την ίδια ώρα όπως καταγγέλλει η 15χρονη αδερφή της λίγες μέρες πριν έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο«Πήδηξε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει, μου έβγαλε το παντελόνι, τα εσώρουχα, με χτυπούσε. Προσπαθούσα να βρω την κατάλληλη στιγμή να του ξεφύγω, αλλά εκείνος με άρπαζε, με χτυπούσε και συνέχιζε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε η 20χρονη η απόπειρα αυτοκτονίας της 15χρονης αδερφής της την οδήγησε να αποκαλύψει όσα ζούσαν το προηγούμενο διάστημα.   Για την ώρα η επιμέλεια της ανήλικης έχει ανατεθεί σε μια θεία τους, ενώ όπως λέει ο δικηγόρος τους όλοι περιμένουν με αγωνία την απόδοση δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου των δύο κοριτσιών η Αστυνομία έχει σοβαρότατες ενδείξεις που αναφέρουν ότι όλα αυτά που καταγγέλλουν η 20χρονη και 15χρονη έχουν συμβεί. 

Πηγή: https://www.protothema.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ