Υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ο Στράτος Μαγκουσάκης

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Στράτος Μαγκουσάκης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ (ΔΕΕΠ) Ηρακλείου. 

Πρόκειται για ένα καταξιωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, είναι Τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος στο Ηράκλειο, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Μύρωνα.

Οι εσωκομματικές εκλογές θα γίνουν την 24η Οκτωβρίου. 

Στη δήλωσή του, ο ΣτρατήςΜαγκουσάκης αναφέρει συγκεκριμένα:

”Με αίσθημα ευθύνης καταθέτω  την υποψηφιότητα μου για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μου είναι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την Νέα Δημοκρατία και να προσφέρω στην Μεγάλη Παράταξη μας. 

Μία Παράταξη με ιστορία, που έρχεται από πολύ μακριά και με την άξια ηγεσία του προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης ο οποίος εγγυάται ένα σπουδαίο μέλλον για την πατρίδα μας. Μια παράταξη με Αρχές και Αξίες, αμετάβλητες στο χρόνο. Που πάντα έχει στον πυρήνα της ιδεολογίας της τον Άνθρωπο, τις ανάγκες και τα προβλήματά του.

Συνομιλώ με την κοινωνία, προέρχομαι από την κοινωνία, είμαι ενεργό μέλος της ΝΔ και γνωρίζω άριστα τα πρόβλημα της παράταξης μας στο Νόμο. Σας υπόσχομαι ότι το κόμμα μας, θα είναι πάντα δίπλα στα στελέχη του, ανοιχτό σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Προσωπικά θα είμαι πάντα δίπλα σας. Δίπλα στην καθεμιά και στον κάθε ένα από εσάς. Για να ακούσουμε τις εποικοδομητικές προτάσεις και τους προβληματισμούς σας. Τα προβλήματα και τις ανάγκες του κόμματος μας και της κοινωνίας.

Θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τις νέες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Για το καλό του Ηρακλείου, της Κρήτης και της Πατρίδας μας.

Σας προσκαλώ να συμμετέχουμε στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.   

Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι οι άνθρωποί της”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...