50.000 ευρώ για την στήριξη των σεισμόπληκτων από τα Πλαστικά Κρήτης Α.Ε.

Petite Perle 300×250

Στη διάθεση της Περιφέρειας Κρήτης έθεσε η εταιρεία «Πλαστικά Κρήτης Α.Ε.» το ποσό των 50.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των αναγκών των περιοχών που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Στο πλευρό των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται η εταιρεία Πλαστικά Κρήτης, καθώς αμέσως την επομένη των σεισμών επικοινώνησε με την Περιφέρεια Κρήτης και έθεσε στη διάθεσή της ποσό 50.000 € για την αντιμετώπιση αναγκών των περιοχών που επλήγησαν. όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση της εταιρίας μας και οι άνθρωποί της συμμεριζόμαστε τον πόνο και την αγωνία εκατοντάδων συνανθρώπων, φίλων και συγγενών μας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς των τελευταίων ημερών.

Αμέσως την επομένη των σεισμών επικοινωνήσαμε με την Περιφέρεια Κρήτης και θέσαμε στη διάθεσή της ποσό 50.000 € για την αντιμετώπιση αναγκών των περιοχών που επλήγησαν.

Επίσης, κλιμάκιο από στελέχη της εταιρίας μας επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και φρόντισε για τη δωρεάν διάθεση ποσότητας πλαστικού για επείγουσες καλύψεις χώρων (δάπεδα σκηνών, προστασία σεισμόπληκτων κατοικιών κλπ.).

Ενημερώσαμε τους τοπικούς υπηρεσιακούς παράγοντες ότι είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αποστείλουμε δωρεάν πρόσθετες ποσότητες πλαστικού, καθώς και σωλήνες στις ΔΕΥΑ για τις άμεσες ανάγκες υδροδότησης».

Πηγή: neakriti

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ