Η αποστολή του ΠΑΟΚ στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Χωρίς τους Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ που δεν πρόλαβαν τον αγώνα δρόμου, θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ (3/10, 18:15), ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Λούκας Τέιλορ.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση επί του ΟΦΗ, με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τους «ασπρόμαυρους» να γνωστοποιούν την αποστολή για τον επικείμενο αγώνα.

Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται οι Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ που συνέχισαν τις θεραπείες τους, ο πρώτος για τις ενοχλήσεις στη μέση και ο δεύτερος για το διάστρεμμα στον αστράγαλο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.

Στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού δεν θα βρίσκεται επίσης και ο Λούκας Τέιλορ, με το τεχνικό επιτελείο να αποφασίζει την παραμονή του Βραζιλιάνου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ ταξιδέυει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων τον Οκτώβριο.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (02.10) στη Νέα Μεσημβρία με προπόηση που αφορουσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση του αγώνα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης«, αλλά και τις στατικές φάσεις.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ από το τεχνικό επιτελείο αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη κι ο Λούκας Τέιλορ, για λόγους αποφόρτισης.

Εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί κι ο Ολιβέιρα, που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Λύρατζη, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαξής, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ