Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι των… ανατροπών

Petite Perle 300×250

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι… των ανατροπών με τον Ολυμπιακό, με 3-2, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος U19 της Super League.

Ένα 24ωρο πριν το πρώτο clasico της σεζόν στο Καραϊσκάκη, οι δύο «αιώνιοι» συγκρούστηκαν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Νέων, με το «τριφύλλι» να παίρνει σπουδαία νίκη επί των «ερυθρόλευκων», που είχαν δύο δοκάρια με τον Πετρόπουλο.

Για τους «πράσινους» ήταν η 4η νίκη στη σεζόν σε 5 αγώνες (12β.), ενώ οι Πειραιώτες έμειναν στο -7 από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Φρόκου.

Κόντρα στη ροή του ντέρμπι κι ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού πίεζαν για το δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους τελική ισοφάρισαν με τον Σπυριδάκη στο 41΄.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην πλήρη ανατροπή του σκηνικού με συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, όταν μετά από κεφαλιά του Κουτσίδη στο 61΄ προηγήθηκε με 2-1. Παρότι οι «πράσινοι» δεν ξεκίνησαν καλά στο δεύτερο μέρος, στο 75΄ έφεραν το  ματς στα ίσια με τον Καλοσκάμη.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόιλευκοι» στάθηκαν άτυχοι σε δύο περιπτώσεις με τον Πετρόπουλο να σημαδεύει τα δοκάρια (82΄ και 85΄) και σα να μην έφτανε αυτό, στο 87΄ ο Τόρρας «υπέγραψε» το «διπλό» του «τριφυλλιού» (3-2).

Οι ενδεκάδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικολής, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι, Καράκουτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κλίντμαν, Ζαφείρης, Καρνέσσης, Προδρομίτης, Παυλάκης, Κωστόπουλος, Φρόκου, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης, Μπιλάλ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ