Στο Αρκαλοχώρι που χτυπήθηκε από το σεισμό τα έσοδα του Run Greece Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Με απόφαση του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ αποφασίστηκε ότι τα έσοδα από το επερχόμενο Run Greece Ηρακλείου, θα διατεθούν στο Αρκαλοχώρι που χτυπήθηκε από τον πρόσφατο ισχρό σεισμό.

Σημαντική πρωτοβουλία πήρε το Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς αποφάσισε να να διαθέσει τα έσοδα από τον αγώνα Run Greece Ηρακλείου στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το Αρκαλοχώρι.

Σημειώνεται ότι ο πρόσφατος σεισμός που είχε επίκεντρο την περιοχή κοντά στο Αρκαλοχώρι, δηλαδή 22 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του Ηρακλείου, προκαλώντας πολύ σοβαρές ζημιές.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Η Ομοσπονδία δείχνει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπα και στέκεται ηθικά και υλικά δίπλα στους συμπολίτες μας στην Κρήτη, που χτυπήθηκαν από τον ισχρό σεισμό.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της συνεδρίασης του, το βράδυ της Παρασκευής (1/10), αποφάσισε ομόφωνα να διαθέσει τα έσοδα από τον αγώνα Run Greece Ηρακλείου στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το Αρκαλοχώρι.

Με τον τρόπο αυτό ο ΣΕΓΑΣ θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται ώστε το μικρό χωριό της Κρήτης να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ