Βραζιλία: Αυτοκίνητο πέφτει από τον δεύτερο όροφο και προσγειώνεται σε ρεσεψιονίστ (Βίντεο)

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, με ένα αυτοκίνητο που έπεσε από τον δεύτερο όροφο μιας έκθεσης όπου και βρισκόταν και προσγειώθηκε στην ρεσεψιόν που εκείνη την ώρα καθόταν μια νεαρή γυναίκα.

Την απίστευτη στιγμή που ένα αυτοκίνητο πέφτει από τον δεύτερο όροφο έκθεσης αυτοκινήτων στη ρεσεψιόν, όπου εκείνη την ώρα καθόταν νεαρή γυναίκα, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το όχημα σπάει τα και προσγειώνεται στη ρεσεψιονίστ τραυματίζοντάς την.

Μια 19χρονη ρεσεψιονίστ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις αρχές, το αμάξι οδηγούσε ένας 29χρονος υπάλληλος που ήταν υπεύθυνος για τον καθαρισμό των αυτοκινήτων στην έκθεση, που όπως αποδείχτηκε δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αμάξι έπεσε στο κενό, τούμπαρε στον αέρα και αναποδογυρισμένο έπεσε κατευθείαν επάνω στην άτυχη ρεσεψιονίστ.

Το ατύχημα συνέβη στη μητροπολιτική περιοχή του Σάο Πάολο, τη Δευτέρα 27 Σεπτέμβρη. Δύο ρεσεψιονίστ, 19 και 22 ετών, που εργάζονταν στην αντιπροσωπεία της Volkswagen τραυματίστηκαν, με τη 19χρονη να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles