Έργα που εκτελούνται στον Κρουσώνα επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Το έργο αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Κρουσώνα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Παιδείας και Αθλητισμού Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση, Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλακη και Συντονισμού Δημοτικών Κοινοτήτων Χαράλαμπο Κουτσογιαννη.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε με την πρόεδρο της Κοινότητας Κρουσώνα Πελαγία Φασουλάκη και τον πρόεδρο της ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα Κώστα Μπουμάκη, αναφέρθηκε σε σειρά παρεμβάσεων που μπορούν να υλοποιηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Το έργο αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Κρουσώνα έχει προϋπολογισμό 207.000 ευρώ και έχει χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Ο νέος τάπητας πληροί όλες τις προδιαγραφές της FIFA ενώ τις επόμενες μέρες κλιμάκιο της διεθνούς ομοσπονδίας θα επισκεφτεί το γήπεδο προκειμένου να το πιστοποιήσει.

Ο κ Μενέλαος Μποκέας είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει έργα εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων που είναι στη φάση της ολοκλήρωσης  μέσα στον οικιστικό ιστό του Κρουσώνα καθώς και το έργο στήριξης του πρανούς στο Λύκειο, που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...