Αποκλεισμός οδικού τμήματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανιών – Ρεθύμνου μεταξύ Κουφή και Αγίου Ανδρέα

Τελευταία Ενημέρωση:

Αποκλεισμός οδικού τμήματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανιών – Ρεθύμνου μεταξύ Κουφή και Αγίου Ανδρέα

Για λόγους οδικής ασφάλειας είναι απαραίτητος ο πλήρης αποκλεισμός του τμήματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανιών – Ρεθύμνου μεταξύ Κουφή και Αγίου Ανδρέα και συγκεκριμένα στο ύψος του οικισμού Καλονύκτη.

Υπενθυμίζεται ότι για το οδικό τμήμα είχε εκδοθεί απόφαση αποκλεισμού από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου  από το Νοέμβριο του 2020 με αφορμή τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες που έπληξαν εκείνο το διάστημα την περιοχή.

Ο πλήρης αποκλεισμός του οδικού τμήματος μήκους 3 χιλιομέτρων κρίνεται απαραίτητος διότι ο δρόμος παρουσιάζει κατολισθήσεις και πρόσθετη υποχώρηση  που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων-οδηγών. Ενόψει  χειμερινής περιόδου, ήδη πραγματοποιούνται επείγουσες εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου ώστε να καταστεί ο δρόμος ασφαλής.

Κατά την εφαρμογή των  συγκεκριμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων οι οδηγοί καλούνται απότις 06/10/2021 να χρησιμοποιούν ως εναλλακτική διαδρομή το επαρχιακό οδικό δίκτυο που διέρχεται από τους οικισμούς Αγ. Κωνσταντίνο – Ρούστικα – Καλονύκτη μέχρις ότου καταστεί ασφαλής η διαδρομή μέσω της Π.Ε.Ο. Χανίων – Ρεθύμνου.

Η άρση των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πραγματοποιηθεί μετά από νεότερο δελτίο τύπου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εργοταξιακή σήμανση.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...