Ασελγούσε σε 14χρονο και τον φωτογράφιζε γυμνό – Του επιβλήθηκε 8ετής κάθειρξη

Τελευταία Ενημέρωση:

Ποινή κάθειρξης 8 ετών σε έναν άνδρα για γενετήσιες πράξεις με 14χρονο επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου. Είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο άνδρας, που είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης, κρίθηκε ένοχος – με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου – για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας».

Σύμφωνα με τη dikokratiki.gr, ο άνδρας κατηγορείται ειδικότερα, ότι τον Ιανουάριο 2020, στην Κω τέλεσε στο σπίτι του φρικιαστικές γενετήσιες πράξεις με τον 14χρονο. Επιπλέον, του αποδίδεται ότι φωτογράφιζε κατ’ επανάληψη γυμνό τον ανήλικο.

Τι ισχυρίζεται

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι στις αρχές της σχολικής χρονιάς του 2019 στην κατοικία του μετέβη ο 14χρονος με τον ανιψιό του και δύο φίλους του και έκτοτε οι δύο πρώτοι τον επισκέπτοντο συχνά.

Ο άνδρας ισχυρίζεται επίσης πως ζήτησε από το παιδί να τηλεφωνήσει στον πατέρα του και τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε αντίρρηση στις επισκέψεις του.

Υπήρξαν, όπως είπε, ακόμη δύο επισκέψεις άνευ λόγου και σε μια εξ’ αυτών έγραψε ο ανήλικος σε σημειώματα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην οικογένεια του και του τα παρέδωσε.

Υποστηρίζει ότι ο 14χρονος έκανε χρήση του τηλεφώνου και του υπολογιστή του εν αγνοία του και ότι όταν τον είδε τον παρατήρησε.

Ο καταδικασμένος σε 8ετή κάθειρξη, άνδρας ισχυρίζεται επίσης, ότι σε μία περίσταση, το παιδί του παραπονέθηκε για κνησμό στο πέος του και επειδή είχε προϋπηρεσία ως εθελοντής βοηθός νοσηλευτή του είπε ότι θα πρέπει να συζητήσει με τους γονείς του γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να τον πάρει στον γιατρό.

Αρνήθηκε ότι τον φωτογράφησε και ότι ασέλγησε σε βάρος του, ενώ υποστηρίζει ότι ο 14χρονος είπε όσα είπε για να εντυπωσιάσει.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε μόνο μια φορά εμπειρία με άνδρα στον στρατό, ενώ σε ό,τι αφορά στο υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του είπε ότι υπήρχαν κάποιες φωτογραφίες με τα ανιψάκια του υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε το υπόλοιπο υλικό.

Πηγή: in.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...