Επίθεση Οροπέδιο – Και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των «7»

Petite Perle 300×250

Συμπληρωματική δίωξη για την «εισβολή» στα σπίτια των μεταναστών

«Τρέχουν» οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση των επτά προφυλακισμένων για την άγρια επίθεση σε βάρος Πακιστανών εργατών, στο Οροπέδιο Λασιθίου, στα μέσα Αυγούστου. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν  ότι σε βάρος των «7» ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράγμα που σημαίνει ότι το κατηγορητήριο καθίσταται ακόμα πιο βαρύ.

Μία υπόθεση που είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση λόγω της βιαιότητας που ασκήθηκε κατά των μεταναστών, με βάση τα όσα περιέγραφαν στις καταθέσεις τους οι παθόντες. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ήδη οι τέσσερις πρώτοι απολογήθηκαν σήμερα (κινήθηκαν στην γραμμή των αρχικών τους απολογιών), ενώ οι άλλοι τρεις αναμένεται να δώσουν συμπληρωματική απολογία ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής την Παρασκευή.

Η άγρια επίθεση είχε σημειωθεί παραμονές Δεκαπενταύγουστου, στον Άγιο Γεώργιο Οροπεδίου. Οι νεαροί, κυρίως κτηνοτρόφοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  γλεντούσαν σε καφενείο της περιοχής. Έπιναν και κάποιοι έριχναν μπαλοθιές, όταν κάποια στιγμή αποφάσισαν να μπουκάρουν σε δύο σπίτια Πακιστανών εργατών, ξεσπώντας πάνω τους με ιδιαίτερη βιαιότητα.

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ