Μένιος Φουρθιώτης: Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους

Petite Perle 300×250

Αποφυλακίστηκε αργά το μεσημέρι με την επιβολή περιοριστικών όρων ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Ειδικότερα με διάταξη ανακριτή ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος βρισκόταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, αποφυλακίζεται με τους εξής περιοριστικούς όρους:

  • 30.000 ευρώ εγγύηση
  • υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα
  • απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
  • απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής κρίθηκε την περασμένη Πρωτομαγιά προφυλακιστέος μετά την απολογία του ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων.

Μαζί του το δρόμο της φυλακής πήραν και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που εμπλέκονται και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Και οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με το σκεπτικό ότι «προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής τους και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξεως συνάγεται πως αν αφεθούν ελεύθεροι θα διαπράξουν νέα κακουργήματα ή πλημμελήματα».

Απολογούμενοι πάντως όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες με τον παρουσιαστή να υποστηρίζει ότι ουδέποτε έστειλε μήνυμα στον συγκατηγορούμενό του το βράδυ της συμπλοκής με την ομάδα ΔΙΑΣ ισχυριζόμενος ότι ο αριθμός του κινητού από το οποίο εστάλη το επίμαχο μήνυμα είναι εταιρικός και δεν γνωρίζει ποιος το χρησιμοποίησε.

«Δεν γνωρίζω. Δεν θυμάμαι. Είμαι αθώος…» Στις τρεις αυτές φράσεις συνοψιζόταν η απολογία του Μένιου Φουρθιώτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ