Σφοδρή επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα- «Επιλέγει να γίνει η εθνική εξαίρεση»

Petite Perle 300×250

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο καταλόγισε ψεύδη στα όσα υποστήριξε για την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει να γίνει εθνική εξαίρεση και κατώτερη των περιστάσεων», είπε ο κ. Οικονόμου λέγοντας πως η συμφωνία με την Γαλλία αποτελεί πρώτα εθνική επιτυχία και μετά επιτυχία της κυβέρνησης.

«Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει την πολιτική του ανεπάρκεια. Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στο διπλωματικό περιβάλλον και για αυτό θα απέχει από το μέτωπο εθνικής θωράκισης της χώρας», τόνισε.

Η χθεσινή του ομιλία, πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου,  ήταν ανερμάτιστη,  με ψέματα και υπονοούμενα. Βρίσκεται σε σύγχυση και πολιτικό αδιέξοδο. Η συμφωνία Ελλάδας Γαλλίας διασφαλίζει τα εθνικά μας συμφέροντα. Αποτελεί το πρώτο βήμα για την στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης».

Τόνισε ακόμη, πως «ο κ. Τσίπρας με τις εμμονές του είναι απέναντι σε μία συμφωνία που αποτελεί εθνική επιτυχία. Ο ελληνισμός γνωρίζει ότι τα εθνικά μας δίκαια διασφαλίζονται με πράξεις».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η αναφορά του κ. Τσίπρα στις εποχές Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου, μίλησε για άθλια υπονοούμενα και τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας έχει στο κόμμα του πολλά στελέχη από εκείνες της εποχές και μπορεί να τα ρωτήσει.

Πηγή: aftodioikisi

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ