Ασταμάτητος ο ΑΟΑΝ- πήρε την πρόκριση στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Petite Perle 300×250

Το μπλε αστέρι του ΑΟΑΝ έλαμψε και στη βόρεια Ελλάδα και με πανηγυρικό τρόπο πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Αγιονικολιώτικη ομάδα έκαμψε στα πέναλτι (5-4) την αντίσταση του ΦΣ Κοζάνης και πλέον περιμένει αντίπαλο ομάδα της Super League.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο ΔΑΚ Κοζάνης παρουσία πολύ κόσμου, μεταξύ των οποίων και Αγιονικολιώτες που ακολούθησαν την αποστολή του ΑΟΑΝ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ με τον Ρογγότη με πλασέ από κοντά μετά από στατική φάση, 1-0.

Οι Αγιονικολιώτες ζήτησαν πέναλτι στο 36′ σε κράτημα του Μαρκάκη στην περιοχή από τον Μπακάλη αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση, όμως λίγο αργότερα, 41΄, οι "κυανόλευκοι" ισοφάρισαν με σουτ του Πυθαρούλη από την περιοχή.

Στο 60′ ο Μπένκο με μεγάλη απόκρουση κράτησε το 1-1 σε σουτ του Κωστούλα και το σκορ έμεινε μέχρι και τη συμπλήρωσε του 90λεπτου.

Στην παράταση και στο 93′ μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ με τον Τζιλάι να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Κυριακίδη. Στο 103′ έμειναν με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Μπακάλη. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ στο 113΄ με τον Κυριακίδη να λέει όχι σε κοντινό σουτ του Μαρκόν.

Στο 120′ με 2η κίτρινη στον Φουκαράκη που πήγε να κερδίσει πέναλτι, έμεινε με δέκα ο ΑΟΑΝ.

Το 1-1 δεν άλλαξε ούτε στην παράταση και έτσι η πρόκριση παίχτηκε στα πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες του Νίκου Σουργιά ήταν ψύχραιμοι και με ήρωα τον Μπένκο κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 5-4.

Κοζάνη: Κυριακίδης, Μπάρο, Κατουλίδης, Παπαργυρίου, Βερσέμης, Ρογγότης, Νάνος (Τσώτσος), Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Μπακάλης, Κωστούλας.

ΑΟΑΝ: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Πιθαρούλης, Τσανάι, Πάγια, Μαυρής, Μηνάς, Φουκαράκης, Νοκάι (Τζιλάι), Μαρκάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ