Γέμισε η πλατεία στο Γάζι στη Συναυλία αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Μαλεβιζίου στη συναυλία που έλαβε χώρα στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι δείχνοντας την αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας από τους σεισμούς στους Δήμους Αρχανών Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδας.

Τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν οι καλλιτέχνες Γιώργος-Νίκος Στρατάκης και ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Το παρών έδωσαν οι Δήμαρχοι Μαλεβιζίου, Αρχανών Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδας κ. Μενέλαος Μποκέας, Μανώλης Κοκοσάλης και Μανώλης Φραγκάκης, ενώ ξεχωριστή και ιδιαίτερο συμβολισμό ήταν η παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κνωσού Πρόδρομου Ξενάκη.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου μίλησε για ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης και ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την πρωτοβουλία τους αυτή να διοργανωθεί η αποψινή συναυλία. Έκανε αναφορά και ευχαρίστησε τους πολιτιστικούς συλλόγους για την ανιδιοτελή βοήθεια που προσφέρουν σε όλες τις πρωτοβουλίες του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι Δήμαρχοι Αρχανών Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδας εμφανώς συγκινημένοι από την παρουσία του κόσμου εξήραν την πρωτοβουλία του Δήμου Μαλεβιζίου και περιέγραψαν τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές τους μετά τους σεισμούς.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στους δήμους Αρχανών Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ