Γεωργιάδης μετά το βίντεο για τη «φάλαγγα» με Μπογδάνο- «Φίλος μου, αλλά σωστή η διαγραφή»

Petite Perle 300×250

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μετά και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media που ο ίδιος λέει: «Είμαστε ομάδα,είμαστε φάλαγγα,παμε γερά να αλλάξουμε την Ελλάδα».

"Ο Πρόεδρος της ΝΔ πήρε μια απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ.Μπογδάνος – φίλος μου δεν θέλω να πω ψέματα σε αυτό- έκανε ένα μεγάλο λάθος" ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ.

"Πρώτα από όλα σε μια εβδομάδα που αυτό που πρέπει να κυριαρχεί στην πολιτική ζωή είναι η συμφωνία με την Γαλλία, αποφάσισε ο κ. Μπογδάνος για λόγους που δεν γνωρίζω να αλλάξει την ατζέντα και να πάει να κάνει αυτό που έκανε χθες στη Βουλή" πρόσθεσε.

"Παρότι και εγώ τον είχα υποστηρίξει πριν από δύο εβδομάδες για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με το γνωστό θέμα με τη λίστα με τα παιδιά. Όταν είμαστε πολιτικοί δεν φερόμαστε με ανευθυνότητα. Φερόμαστε με υπευθυνότητα. Καταλαβαίνουμε τη στιγμή, τον χώρο και τον τρόπο. Αυτά όλα ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος, και το λέω επειδή τον συμπαθώ, τα παραβίασε και αυτό δεν ήταν σωστό" περιέγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

"Πιστεύω η απόφαση του Πρωθυπουργού ήταν απολύτως επιβεβλημένη" υπογράμμισε.

Ιδού όμως το βίντεο ο Γεωργιάδης λέει ότι είμαστε μια φάλαγγα με τον Μπογδάνο:

Πηγή: aftodioikisi

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ