Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το 8ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Petite Perle 300×250

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και των Νοσηλευτικών Διευθύνσεων των Νοσοκομείων της Κρήτης, ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας από 8 έως 10 Οκτωβρίου 2021, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων Νέου Κτιρίου της Σχολής Επιστημών Υγείας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, κάθε χρόνο, το Συμπόσιο αποτελεί κορυφαίο επιστημονικό γεγονός στον χώρο της Ογκολογίας, με παρουσίαση αποτελεσμάτων των τελευταίων ερευνών που άπτονται της πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης των ασθενών με καρκίνο. Ωστόσο, αυτή τη χρονική περίοδο, η διεξαγωγή του Συμποσίου εστιάζεται στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των συναδέλφων μας σε θέματα που αφορούν στην Πανδημία COVID-19 και τους κινδύνους που διατρέχουν από αυτή τα άτομα με χρόνια νοσήματα και ειδικά οι ασθενείς με καρκίνο, που είναι μία από τις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. 

Στο Συμπόσιο, που τελεί υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, των Τμημάτων Νοσηλευτικής όλων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), συμμετέχουν επαγγελματίες υγείας από την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο είτε με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά. 

Το συμπόσιο πραγματοποιείται επίσης με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές:  «Από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και για τρεις μέρες η καρδιά της Ογκολογικής Νοσηλευτικής θα χτυπάει στο Ηράκλειο, ευελπιστώντας να προσφέρουμε γνώση στους συναδέλφους και να αναδείξουμε τις προκλήσεις στη φροντίδα των ασθενών με καρκίνο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ