Μετά από έλεγχο βρήκαν τα δενδρύλλια… βρήκαν και τον δράστη

Petite Perle 300×250

Ολοκληρώθηκε σήμερα (07.10.2021) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 818 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, σήμερα (07.10.2021) το πρωί οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε, σε δασώδη περιοχή ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου καλλιεργούνταν επιμελώς πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως δύο (2) μέτρα. Επιπλέον στον ίδιο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους επτακοσίων τριάντα πέντε (735) γραμμαρίων, ευρισκόμενη στο στάδιο της αποξήρανσης.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, προέκυψε η εμπλοκή του ανωτέρω ημεδαπού, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του και στον ίδιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 83 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ