Σύλλογος Γυμνασίου Γαζίου: Συνάντηση με γονείς για καταλήψεις και παραβατικότητα μαθητών

Petite Perle 300×250

Συνάντηση είχε χθες το απόγευμα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γαζίου με γονείς μαθητών του σχολείου.

Στη συνάντηση, στην οποία έδωσε το "παρών" και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ανδρέας Παντερής, συζητήθηκαν θέματα όπως οι καταλήψεις, η παραβατικότητα μίας πολύ μικρής ομάδας μαθητών και οι εκλογές για νέο Δ.Σ., οι οποίες ορίστηκαν για τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Να σημειώσουμε ότι οι γονείς αιτήθηκαν στον Σύλλογο να ζητήσει από τον Δήμο Μαλεβιζίου φωτισμό στην οδό Καμαριώτη και σχολικός φύλακας τις πρωινές αλλά και τις απογευματινές ώρες έτσι ώστε το σχολείο να παραμένει ανοικτό σε μαθητές που θέλουν να αθληθούν.

Επίσης, στη συζήτηση αναφέρθηκαν κάποιες από τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Σύλλογος και τις επόμενες που λόγω της πανδημίας είχαν ανασταλεί.

Όσον αφορά στην παραβατικότητα 3-5 μαθητών του Γυμνασίου Γαζίου, γονείς και κάτοικοι της γύρω περιοχής αναφέρθηκαν στην πρόσφατη φωτιά του κάδου ανακύκλωσης, αλλά στο γεγονός πως κάθε βράδυ μαθητές κρύβονται είτε απέναντι από το Γυμνάσιο στην οικοδομή και πετάγονται ξαφνικά μπροστά στα διερχόμενα αυτοκίνητα, είτε πετάνε πέτρες και άλλα αντικείμενα προς αυτά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ