Έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που τραυμάτισε και εγκατέλειψε ποδηλάτισσα στην Αμμουδάρα

Τελευταία Ενημέρωση:

Στο χειρουργείο η άτυχη κοπέλα

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος το πρωί της Κυριακής χτύπησε και εγκατέλειψε μία νεαρή ποδηλάτισσα στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου.

Ο οδηγός του οχήματος όχι μόνο δε σταμάτησε για να καλέσει ασθενοφόρο για τη γυναίκα που είχε τραυματιστεί αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν την 35χρονη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή γυναίκα από την Πολωνία, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο καθώς είχε τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματος της.

Αστυνομικοί που διενεργούν την προανάκριση συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του ασυνείδητου οδηγού.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει συγκεντρωθεί πλούσιο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

cretapost.gr

Related Articles