Πρεμιέρα με νίκη για τον ΟΦΑΜ στην Παλιανή (pics)

Petite Perle 300×250

Με διπλό ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ ο ΟΦΑΜ που κέρδισε εύκολα με 3-1 την Παλιανή στο γήπεδο της. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς.

Στο 6' ο Σκουλούδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ζαϊμάκη με τον διαιτητή κύριο Κυριακόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σερπετζόγλου κάνοντας το 0-1.

Το πέναλτι του Σερπετζόγλου

Στο 20' ο Πέτρος Στρατήγης συνεργάστηκε άψογα με τον αδερφό του Ανδρέα ο οποίος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά και πάλι ο ΟΦΑΜ έδειχνε πιο ξεκούραστος, κράτησε τη μπάλα στη κατοχή του και κατάφερε να σκοράρει ακόμα ένα γκολ.

Η Παλιανή χωρίς να είναι επικίνδυνη κατάφερε να μειώσει στο 92' σε 1-2 με κεφαλιά του Εφραίμ Σπινθουράκη που είχε περάσει ως αλλαγή.

Αλλά ο ΟΦΑΜ δεν έκατσε πίσω για να διατηρήσει το υπέρ του σκορ, αντιθέτως πίεσε μπροστά, ο Α. Στρατήγης πήρε τη μπάλα από αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο Μοχιανάκης αφού πρώτα κοντρόλαρε τη μπάλα, πλάσαρε όμορφα για το τελικό 1-3.

Συνθέσεις:

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Τζερεμάκης, Φουντουλάκης, Αεράκης, Οικονομάκης, Γουβιανάκης(87′ Σπινθουράκης Εφ.), Κοσμαδάκης, Φουντουλάκης Σ., Στρατιδάκης, Βιτσαράς, Βιολάκης.

ΟΦΑΜ: Σαμαριτάκης, Σκουλούδης(90′ Γενιτσαρίδης), Νικηφόρος, Στρατηγάκης, Ρογδιανάκης,  Δεληγιαννάκης,  Ανδριαδάκης(56′ Μουλακάκης), Σερπετζόγλου, Στρατήγης Α., Αεράκης(77′ Μοχιανάκης), Στρατήγης Π.(90′ Καπίρης).

Τίμησε τον Λεκάκη η Παλιανή

Όπως είχαμε γράψει πριν κάτι μέρες αυτό το παιχνίδι θα ήταν ξεχωριστό για τον προπονητή του ΟΦΑΜ Αντώνη Λεκάκη, αφού είναι από την Αυγενική.

Ο έμπειρος προπονητής επέστρεψε στον τόπο του ως αντίπαλος κόντρα στην Παλιανή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αυγενικής Γιάννης Δερμιτζάκης τον βράβευσε για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ