Η νέα μεγάλη μάχη της Φώφης Γεννηματά με τον καρκίνο – «Θα νικήσω ξανά»

Petite Perle 300×250

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εισήχθη εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας στον Ευαγγελισμό

Ραγδαίες εξελίξεις σηματοδοτεί για την πολιτική σκηνή η κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά, που είχε ως συνέπεια την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της από την εκλογική μάχη για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εισήχθη εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας στον Ευαγγελισμό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, η Φώφη Γεννηματά «εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Φώφη Γεννηματά: «Δε θα συμμετάσχω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ»

Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια η Φώφη Γεννηματά, με ανακοίνωσή της, αναφέρθηκε στην «επιδείνωση» της υγείας της και ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η κυρία Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη.

Να σημειωθεί ότι πριν ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είχε αναφέρει πως μια ξαφνική αδιαθεσία δεν της επέτρεψε να παραβρεθεί σε εκδήλωση του Κινήματος.

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ