Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα- Διακοπή κυκλοφορίας και προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους

Petite Perle 300×250

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη το μεσημέρι της Πέμπτης στους κατοίκους της Αττικής με το οποίο ενημερώνονται από την Πολιτική Προστασία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα συνοδεύσουν την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Γίνονται επίσης συστάσεις προς τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των Αρχών. Οι ουρανοί στην Αττική έχουν ανοίξει από νωρίς το πρωί με έντονη κατά τόπους βροχόπτωση και χαλαζοπτώσεις.

Κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα υπόγεια και προβλήματα στην κυκλοφορία
Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 22 κλήσεις για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά.

Tην ίδια ώρα, αποκαταστάθηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, που είχε διακοπεί σε δύο σημεία, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

Ειδικότερα, είχε διακοπεί από το ύψος της Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Παράλληλα, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής προβλήματα εντοπίζονται επίσης:

Στην Αλεξάνδρας
Στην Λ. Κηφισίας (άνοδος)
Στην Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
Στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)
Στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
Στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ