Απολογία Κακαράντζουλα: Πήρα την ιδέα για το βιτριόλι από την τηλεόραση! – Ο Νώντας με έφερε σε απόγνωση

Petite Perle 300×250

«Δεν σκέφτηκα ότι θα πέθαινε η Ιωάννα, δεν είμαι δολοφόνος» –  «Βρήκα το βιτριόλι από έναν Πακιστανό» – Όλα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι – Διεκόπη για τις 21 Οκτωβρίου η δίκη, τότε αναμένεται και η αγόρευση του Εισαγγελέα

Από μια τηλεοπτική εκπομπή πήρε την ιδέα να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα. Αυτό υποστήριξε σήμερα η ίδια κατά τη διάρκεια της απολογίας της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, αναφέροντας πως δεν γνώριζε ότι η Ιωάννα μπορεί να πέθαινε. «Δεν είμαι δολοφόνος» είπε σε δικαστές και ενόρκους η κατηγορούμενη, αποδίδοντας το αποτρόπαιο έγκλημά της στο ότι ο 40χρονος άνδρας με τον οποίο διατηρούσε ελεύθερη περιστασιακή σχέση την είχε φέρει σε απόγνωση και της είχε δημιουργήσει καχυποψία και ανασφάλεια. Μάλιστα, όσον αφορά στη προμήθεια του καυστικού υγρού η 36χρονη είπε ότι το προμηθεύτηκε από έναν Πακιστανό.

«Όλα ξεκίνησαν από όταν γνώρισα τον Νώντα το 2018 και είχαμε αναπτύξει μια ερωτική σχέση. Βρισκόμασταν σε τακτά διαστήματα όπως προκύπτει και από τις τηλεφωνικές συνομιλίες μας» ανέφερε η 36χρονη αρχίζοντας την απολογία της στη δίκη και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Τον ρώτησα ευθέως τι συμβαίνει με την Ιωάννα αλλά δεν μου απάντησε. Όσες φορές τον ρώτησα δεν μου είπε. Μου άφησε αμφιβολίες. Προσπάθησα να απομακρυνθώ γιατί δεν με άφηνε να προχωρήσω στη ζωή μου. Αργότερα τους παρακολούθησα. Την παρακολούθησα για να δω αν βρίσκεται μαζί του, όχι για να της επιτεθώ. Με είχε διαβεβαιώσει ότι δεν είχε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο και είδα από τη δραστηριότητα στο Facebook ότι δεν ευσταθούσαν αυτά. Ήμασταν γνωστές και δεν υπήρχε λόγος να με σεβαστεί».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ