Ζητάει να στηθούν περισσότερες κάλπες

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Στρατής Μαγκουσάκης για την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου

Με τοποθέτηση του ο υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου Στρατής Μαγκουσάκης ζητάει να στηθούν κάλπες σε όλους του Δήμους του Νομού Ηρακλείου και περισσότερα εκλογικά τμήματα εντός της πόλης του Ηρακλείου.

Δείτε τη δήλωση του:

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της μεγάλης μας Παράταξής που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου στο νομό μας επισημαίνει ο υποψήφιος Προέδρος της ΝΟΔΕ Στρατής Μαγκουσάκης τονίζοντας πως η μεγάλη συμμετοχή τους διατρανώνει την πίστη τους στην ενότητα της Παράταξης, στη Νέα Δημοκρατία και στον καθημερινό αγώνα που δίνει η κυβέρνησή μας για την ανάταξη της χώρας. Για ένα καλύτερο αύριο, ασφαλές και σίγουρο για τον ελληνικό λαό.
Με δεδομένο τη μεγάλη αυτή συμμετοχή και στοχεύοντας στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και στην υγειονομική ασφάλεια των πολιτών θα ήθελα να προτείνω στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή τη δημιουργία εκλογικών τμημάτων σε όλους τους δήμους του νομού Ηρακλείου καθώς και τη δημιουργία περισσοτέρων προσβάσιμων εκλογικών τμημάτων στο Δήμο Ηρακλείου σε διαφορετικά σημεία της πόλης μας. Μία λύση που θα αποσυμφορήσει και θα συμβάλλει στην ευρεία συμμετοχή και στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Related Articles